Barudan

Uanset om du overvejer at starte en ny broderi forretning eller tilføje til en eksisterende virksomhed, er der gode grunde til, at du bør overveje Barudan broderi maskiner.

Vores kunder omfatter små, hjem baserede virksomheder helt op til de største broderi selskab, som kører mere end 1.000 broderi hoveder på tværs af flere fabrikker. En ejer af et selskab har for nylig fortalte, at han simpelthen ikke kunne konkurrere uden pålidelighed, kvalitet og høj produktivitet, som Barudan giver.

Kvalitet og Power - Kommer i en lille pakke med Barudan.

Denne servo drevne Elite Pro II, har den samme store sy felt som den oprindelige Pro i en støbt aluminiumsramme, med en vægt på kun 72 kg. Elite Pro II har 3 AC Servomotorer med step motorer - et sy hoved, en for V Strømaftagers drev og en for H Strømaftagers drev. Fordelen ved de servo-drevne maskiner er højere sy hastigheder. Den 15-nål kompakte enkelt hovedet, syr med hastigheder så hurtigt som 1300 sting pr minut på flad ramme og 1.000 sting pr minut på kasketter. På alle Barudan maskiner Pro II er der ekstraordinær sting kvalitet. Sy både flad ramme og kasketter på denne ekstremt lydsvage 15-nål maskine. Den buede cylinder arm muliggør hurtig ændring uden brug af værktøj eller skiftende hals plader. Alle Barudans, Pro II tilbyder ekstraordinær sting kvalitet og pålidelighed.

• 15 Nåle

• 330X500mm sy felt

• 1300 spm på flad ramme, 1000 spm på kasketter

 

Ønsker du flere oplysninger om dette unikke produkt, så kontakt os på tlf.: 9715 6333

 

 


{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}